Los bericht bekijken
  #42  
Oud 9 juli 2009, 12:01
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Emmer Bekijk bericht
lachen, allemaal op de new guy.
Iets wat je met je opmerkelijke woordkeus zelf over je heen hebt gehaald. You can only blame yourself.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Emmer Bekijk bericht
Maakt niet uit of er een knopje meer informatie bij staat, op de productpagina (de pagina waar alle producten als een soort banners staan) had duidelijk aangegeven moeten zijn dat de snelheid die daar vermeld is tussen juli en oktober eventueel de aangegeven snelheid zou kunnen zijn, dit zou je kunnen informeren bij de consumentenbond bijvoorbeeld.
Wat is er niet duidelijk aan die zin op de productpagina? Moet het misschien in handgebaren daar staan? In het Engels? In het Frans? In het Swahili's? Wat is er nou in hemelsnaam niet duidelijk aan de zin die ze vanaf het begin daar al geplaatst hebben??? Kan aan mij liggen hoor... Van Gaal zei eens: Ben ik nou zo slim of zijn jullie nou zo dom?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Emmer Bekijk bericht
En voor de derde keer, het zal me allemaal een worst wezen wanneer die boel komt, ik postte alleen om de "azijn-pissers" ook eens bij te staan, aangezien die nogal wat te verduren krijgen hier, terwijl ze toch gewoon gelijk hebben om te mekkeren.
Het is maar wat de meerderheid van mensen met een hoop posts roepen en de rest rent er vrolijk achteraan, er valt hier echt niets te winnen hoor.
Als het je een worst zou wezen, waar zeur je dan over? Enkelt om het zeuren? Hmja, zo zijn er velen. Er valt niets te klagen dus gaan we maar de spijkertjes op laag water zoeken. De 'azijnpissers' zijn op dit forum, waar over het algemeen toch alleen maar geklaagd wordt want de meeste goede ervaringen worden niet eens gepost, in de meerderheid. Dus of jouw bijval de zaak alleen maar groter zal doen worden, laat bij mij vraagtekens rijzen. Enkelt een miniscuul druppeltje op een gloeiende plaat.

Wel grappig dat je je zelf gelijk al in de underdogpositie werpt, verklaart ook gelijk je woordgebruik. Schelden om meer indruk te maken ter compensatie van...? Zo zijn er 13 in een dozijn hier. Lekker belangrijk.

Suc6 hier en ik hoop dat je je ware aard ooit nog eens zal laten zien. Behandel een ander zoals je zelf behandeld wenst te worden... zoniet, zullen er veel 'spiegels voor je neus' gehouden worden. It's your choice

Bye.