Los bericht bekijken
  #40  
Oud 9 juli 2009, 11:28
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Emmer Bekijk bericht
op de site producten, staat alles in een extra is 50/5, jullie kunnen hoog en laag springen, maar nergens in mijn correspondentie van ziggo staat wat de snelheid is van mijn product wat ik afneem, ik neem namelijk alles in een extra af, dat staat er, en op de producten pagina staat dat dat 50/5 is, nogmaals, ik wacht wel, maar ik heb wel gelijk, die snelheids verhogings pagina heeft daar niets mee te maken, contract -> "alles in 1 extra" productpagina -> "alles in 1 extra" dus, valse reclame, dat mag niet volgens de wet, daar kan ik niets aan doen. (en over dat lezen, ik had 't over xms, maar dat heb je denk ik even gemist in je kruistocht om een lieverdje te worden, enkele berichten zijn niet meer in context)
Je moet toch even beter lezen wijsneus! (Schijnbaar wil je zo aangesproken worden, want zonder enige reden noem jij andere bezoekers ook zo. Ik zou me toch wat matigen.)

Maar goed, als je op de pagina kijkt waar de snelheden vermeld worden en waar je alles kan bestellen staat toch echt in normale letters boven de 3 verschillende pakketten: De snelheden hier vermeld zullen ingaan tussen juli en oktober. Klik hier voor meer informatie. Dus wie zit hier nu spijkers op laag water te zoeken? Oja, die zin staat er al sinds de snelheden aangepast zijn op die pagina. Dus daar kan je ook al geen opmerking over maken... maar... nee, er is geen maar!

Laatst gewijzigd door Ed; 9 juli 2009 om 11:45