Los bericht bekijken
  #57  
Oud 9 juli 2009, 11:11
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door legassie Bekijk bericht
Als mijn alphacrypt er niet inzit heb ik ned 1 in hd en super scherp maar als ik de alphascrypt erin doe heb ik ned 1,2 en 3 met hele roze en groene vlakken en de rest van de zenders met blokjes.
Vreemd, want voor de weergave van Nederland 1 of Nederland 1 HD heeft de AlphaCrypt niets te doen. Helaas zijn er nog niet veel gebruikerservaringen van Samsung TV's in combinatie met digitale kabel TV en de AlphaCrypt Classic CAM, dus is mij niet bekend of het uberhaupt werkt. Sommige Sony TV series hadden ook problemen met de AlphaCrypt Classic CAM door chip tolerantie problemen die later zijn opgelost in de nieuwe series. Het kan zijn dat je toevallige een defecte AlphaCrypt Classic CAM hebt en dan is het advies om deze om te ruilen. Het kan ook zijn dat de instellingen van de AlphaCrypt Classic CAM gewoon verkeerd staan. Of dat er signaal problemen zijn, maar dan zou er geen verschil mogen zijn in de weergave van Nederland 1 en Nederland 1 HD met of zonder CAM in de TV.

Citaat:
Ik heb de verbinding tussen mijn tv en de contactdoos in mijn woonkamer al met een afgeschermde kabel(Hirschman) en ook in mijn meterkast tussen mijn binnenkomst(groene draad) en doorvoer naar mijn contactdoos in de kamer met goede stekkers (hirschman).
Waar het om gaat is de signaal kwaliteit en dat zou de TV toch via de menu's op de één of andere manier moeten kunnen tonen. Als die signaal kwaliteit goed is op elk probleem kanaal dan is de AlphaCrypt of de combinatie van TV en AlphaCrypt de mogelijke probleem veroorzaker.

Citaat:
Staat er een instelling van mijn alphacrypt verkeerd ofzo?? Ik weet het niet meer.
Dan zal je toch eerst moeten vermelden wat de huidige instellingen zijn zodat wij kunnen bepalen of die correct zijn of niet.