Los bericht bekijken
  #10  
Oud 9 juli 2009, 10:39
peppes's schermafbeelding
peppes peppes is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2008
Locatie: groningen
Ziggo Internet: Alles in 1. 200 MB internet. Horizon
DTV: Horizon
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zigmund Bekijk bericht
Er zitten hier voldoende medewerkers die voor jouw de zaak kunnen versnellen.... neem daar contact mee op (of wellicht nemens ze contact met jouw op).
Er is mij door een andere lezer van dit onderwerp beloofd dat een van zijn (ziggo) contacten contact met mij zou opnemen, maar dat is nog niet gebeurd en is dus gewoon alles nog bij het oude.

Wel heb ik weer een email van de klanten"SERVICE" mogen ontvangen. Als antwoord op mijn zeer gedetailleerde klachtomschrijving van wat er allemaal mis is en de vraag deze klacht (die nu al weken lang loopt) zsm op te lossen kreeg ik onderstaande email........Het bewijs hoe serieus Ziggo´s klanten "service" haar klanten neemt.

----------------
Geachte heer ***********,


Via de website heeft u een vraag gesteld over ziggo klantenservice

Wij hebben u mail in ons systeem opgenomen en willen u erop wijzen dat wij u bedanken voor deze informatie

Wij vinden het erg spijtig dat niet alles naar wens is gelopen dan u graag had gewild.

Helaas kan het voorkomen dat onze medewerkers niet of niet direct op de hoogte zijn van lopende problemen en/of storingen. Hierdoor kan het gebeuren dat er onjuiste informatie wordt verstrekt. Ziggo probeert dit uiteraard te voorkomen.

Wij bieden u dan ook onze welgemeende excuses aan en hopen dat u begrip voor de situatie heeft.


Heeft u nog vragen? Onze Klantenservice staat voor u klaar op 0900-1884 (lokaal tarief). U bereikt ons op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 22.00 uur. Natuurlijk kunt u altijd terecht op www.ziggo.nl voor het laatste nieuws, het weer, entertainment en meer. Bent u al bekend met Thuishelp? Hiermee kunt u via de computer onder andere gemakkelijk en gratis chatten met onze Klantenservice. Klik hier voor meer informatie.
Met vriendelijke groet,

Afdeling Klantenservice
Ziggo

Laatst gewijzigd door peppes; 9 juli 2009 om 11:16