Los bericht bekijken
  #32  
Oud 9 juli 2009, 00:46
Emmer's schermafbeelding
Emmer Emmer is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 april 2009
Locatie: Utrecht / Ziggo
Ziggo Internet: Ai1 extra/ubee
DTV: dm8000
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RonS Bekijk bericht
Wel grappig om te constateren dat er n.a.v mijn eerdere posting ( dat er wel erg veel azijn-pissers hier ronddolen ) er gelijk weer een aantal negatieve reacties op komen. On-ge-lofe-lijk !
Zo vind iemand dat 'ie wordt opgelicht, omdat 'ie een maand later ( jawel.... 1 maand ! ) z'n abootje in had kunnen laten gaan, en nu dus een overlap had. Om nog maar te zwijgen van het idee om nu een abootje op te zeggen en vervolgens opnieuw aan te vragen om zo gelijk van de nieuwe snelheid gebruik te kunnen maken.
Dat zijn dan ook de mensen die als het ware bij een file het terrein van het tankstation oprijden om zo 300 meter op te schieten...

En bovendien zou 't ook nogal prijzig zijn: 65 euries voor 50/5, zo lees ik.
Men vergeet echter da' je d'r óók televisie en telefoon bij krijgt / hebt. Vergelijk het 'es ff met glasvezel ( indien beschikbaar ): Da's een poepie duurder 'en beperkter !
Maar ach.... ik dwaal af.... Voor ik 't zelf in de gaten heb steek ik veel te veel tijd en negatieve energie in dit soort zinloze discussies.
Ik wou met m'n eerdere posting alleen duidelijk maken dat mensen niet gauw tevreden zijn en vooral veel klagen en zeuren. En veel mensen lezen maar half, of lezen wat ze wíllen lezen.... Nogmaals; get a life ! Wacht rustig op de dingen die komen gaan en je wordt vanzelf blij !

Ron
Hey moraal ridder, bij de meeste glasboeren krijg je heel wat meer voor minder geld, en ja, ook tv/radio en telefoon (bijv. xms 50/50+tv+radio+telefoon, voor 54,95) poepie goedkoper, en uitgebreider. En ik ben overigens ook niet echt heel vrolijk over de ziggo praktijken, op zich kan het me vrij weinig schelen zolang ik maar een verbinding heb, maar ik vind 't echt schandalig dat er nu vrolijk op de site staat dat ai1extra 50/5 is en dat bestaande klanten blijkbaar maar moeten wachten tot er iets door de brievenbus valt. Wat me vooral dwars zit is dat ik hiervoor vrolijk 40mbit down had, en dat ze dat dan maar nu al 2 maanden op 20 zetten ter voorbereiding van een verhoging, dat begrijp ik echt niet, waarom zetten ze de boel niet gewoon open en kijken ze hoe hard die docsis 2 dingetjes kunnen.