Los bericht bekijken
  #66  
Oud 8 juli 2009, 22:09
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pio Bekijk bericht
Het valt me op dat nu Anoniem en Kitaro op vakantie zijn er erg weinig door mensen van Ziggo gereageerd wordt op dit lipsync probleem. Ik begreep dat ze veel in hun vrije tijd hier rondhangen maar ik heb ook wel eens commentaren gezien waarbij stond "Ziggo webcare team". Weet iemand hier meer over te vertellen?

Daarom moeten we ervoor zorgen dat ziggo klachtenformulieren van iedereen ontvangt die gier last van heeft (het liefst met een CC naar Tros Radar en Kassa)

Want als ziggo ons afscheept met flauwe antwoorden (u moet de smartcard effe poesten (echt gebeurt), coax kabel is niet goed genoeg(beter dan ik heb liggen is er niet te krijgen) en de fabrieksinstellingen terug zetten

Als ze nu een antwoord geven als...... '' wij weten momenteel niet waar het probleem met lipsync vandaan komt, wij zijn druk bezig om hier een oplossing voor te zoeken. Wij houden u hiervan op de hoogte.'' Dat is veel eerlijker, en klinkt ook geloofwaardiger........

Dit is gewoon afpoeieren van klanten met een probleem.

Mensen... klachten dus deponeren bij ziggo, en consumentenprogrmma's..........misschien dat er dan eens een normaal antwoord van ziggo gaat komen.
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE