Los bericht bekijken
  #131  
Oud 8 juli 2009, 16:59
therealwheely's schermafbeelding
therealwheely therealwheely is offline
Member
 
Geregistreerd: 5 juni 2009
Locatie: Rosmalen, @Home
DTV: Humax iHDR-5050C
Berichten: 34
Standaard helemaal mee eens

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joy Bekijk bericht
Ik verwacht van een kabeldecoder dat hij decodeert, maar als er een enorme hd in zit en dus ook bestanden opslaat, en verder allerlei muziekformaten weergeeft en een fotoalbum in zich heeft zie ik het probleem van ook avi afspelen niet.
Vind ik ook. Technisch gezien mag dat geen probleem zijn. Ik heb hier in het forum zelfs gelezen dat de gebruikte procesor in de Humax volgens de specificaties in staat is om o.m. divx af te spelen.

Kijk maar eens wat er tegenwoordig allemaal op een mobiele telefoon zit, terwijl die toch eigenlijk bedoeld is om te bellen. Een beetje moderne flatscreen TV heeft al een netwerkaansluiting en kan informatie van internet weergeven zonder dat er een PC aan te pas komt.

Het lijkt me meer een strategische beslissing van Humax om die functie weg te laten. Op die manier kunnnen ze via kabelaanbieders als Ziggo meer apparaten afzetten, want Ziggo wil liever dat we allemaal een abonnement op Filmnet e.d. afsluiten dan dat we films gaan afspelen die we zelf op de harddisk hebben gezet.