Los bericht bekijken
  #3  
Oud 8 juli 2009, 16:43
dinooo's schermafbeelding
dinooo dinooo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 januari 2009
Locatie: Almelo @home
Berichten: 9
Standaard

Zojuist is er een monteur geweest. Een dag te vroeg. Ik was er blij mee. Die blijdschap ging gauw over in nogal ergernis toen bleek dat het niet helemaal aan ons signaal ligt, maar aan Ziggo*. Het instructieboekje dat geleverd wordt bij de 3-in-1 set geeft namelijk voor onze postcode
de verkeerde code...
Het moet geen 9001 zijn maar 9004
"Deze week al een paar keer tegengekomen bij de storingen", zei de monteur.

Dan bel je dus vijf keer met Ziggo, je vertelt dat je in Cogas gebied zit, er komen vijf verschillende antwoorden over de oorzaken en dan krijg je dit als uiteindelijke uitkomst.
Ik ga dus niet de kosten voor de monteur betalen, dat lijkt me duidelijk. Immers, als het niet aan jou ligt maar aan Ziggo, kost het niets, werd gezegd bij het maken van de afspraak.

Tip voor Ziggo: mail mensen met een digitaal abonnement in Almelo en omstreken of stuur een extra brief met deze informatie. Of vermeld het gewoon bij het pakket door een extra inlegvel. Maar dit is niet leuk zeg, amai.

Tip voor Almelo en omstreken: eerst de code wijzigen en opnieuw zenders zoeken voordat je Ziggo belt met vergelijkbare klachten over de zenders.


*Omdat wij een minder goed signaal hebben, moet er alsnog een monteur komen, maar dat had niets met de hoeveelheid zenders te maken, alleen met de kwaliteit ervan.

Edit: Dat de frequenties verandert zouden worden, is dus al bekend bij heel veel mensen, lees ik net in een ander draadje. Waarom krijg je dan bij een 10 dagen geleden aangekomen pakket (dus NA 23 juni 2009) niet de juiste code?

Laatst gewijzigd door dinooo; 8 juli 2009 om 16:56 Reden: nieuwe info