Los bericht bekijken
  #11  
Oud 8 juli 2009, 13:47
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 663
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aaargh Bekijk bericht
Misschien dat je het niet door had, maar er zijn hier mensen die speciaal voor de snelheids verhoging een Ziggo abbo hebben afgesloten en die (achteraf onnodig) een maand lang met dubbele kosten zitten omdat ze direct per 1 juli wilden profiteren van de snellere verbinding. Als Ziggo beter had gecommuniceerd had ik wat later m'n abbo in laten gaan, geen overlap gehad EN direct het goede modem!.

Ik betaal dus IMHO wel te veel voor mijn internet verbinding: voor maar 20/3mbit was ik nooit overgestapt, 65 euro/maand rekenen voor 20Mbit is niet echt een goeie deal en haast crimineel te noemen. Voor 50/5 is het aan de dure kant, maar er is geen alternatief hier. Voor 120/10 zou het een redelijke prijs zijn.
Als je de reputatie van Ziggio (zeker op het gebied van communicatie en halen van planningen) had meegenomen bij je beslissing had je jezelf een heleboel frustratie bespaard.

Ik heb zelf ook een A-1-Extra abo afgesloten een paar maanden terug. Ik wist dat er twee risico's waren: Ziggo krijgt het niet snel voor mekaar (adminstratieve of technische problemen) en de snelheidsverhoging zal wel eens later kunnen komen dan gesuggereerd.

En wat blijkt: Ziggo had administratieve problemen (inmiddels opgelost) en de shelheidsverhoging komt ergens in juli/aug. Op zich jammer, maar ik ben nu al blij met m'n echte 20Mbit (ipv 20Mbit adsl die in de praktijk 10Mbit is) en m'n riantere upload van 3Mbit.

Kortom, als je je verwachtingen realistisch houdt, voorkom je ook frustratie en teleurstellingen. Het is toch echt beter om bij Ziggo uit te gaan van: eerst zien en dan geloven.