Los bericht bekijken
  #5  
Oud 8 juli 2009, 13:36
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 663
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unknown Bekijk bericht
In verband met de lange wachttijden meer dan een jaar geleden is er toen voor gekozen om het tarief v.d. klantenservice terug te brengen van € 0,10 naar naar € 0,2 (lokaal tarief).

De wachttijden zijn nu echter over het algemeen teruggebracht naar een acceptabel niveau. En daarom is er voor gekozen om het oorspronkelijke tarief van € 0,10 ook weer in te voeren vanaf vandaag.
Of het nou 0.02 (ik denk dat je dat bedoeld) of 0.10 euro is, het blijft natuurlijk eigenlijk iets wat inbegrepen zou moeten zijn bij je abo. Beide tarieven zijn natuurlijk niet kostendekkend voor Ziggo, dus ik kan eigenlijk alleen maar concluderen dat Ziggo liever heeft dat je het contactformulier gebruikt. Als dat nu eens de mogelijkheid zou bieden om te verwijzen naar een bestaand ticket zou het misschien wel eens handig kunnen worden...

Verder zou het mooi zijn als Ziggo ook een niet-0900 nummer beschikbaar zou stellen, want veel mobiele providers rekenen fikse tarieven voor het bellen naar 0900 nummers. Maar ja, die dicsussie is al eerder gevoerd en Ziggo wil daar niets aan veranderen, bleek toen.