Discussie: Opgelost: Ned 1,2 en 3 HD
Los bericht bekijken
  #31  
Oud 7 juli 2009, 21:04
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/WRT610N
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Outsider Bekijk bericht
Ik zie niet in waarom Ziggo dit zonodig aan mijnheer Archie zou moeten gaan toelichten. Gaat mijnheer Archie het dan oplossen? Misschien moet mijnheer Archie eens stoppen met het oeverloze gespeculeer van hem.
Reden is overigens dat de PTS in de teletekst ES zo gigantisch uit de pas loopt met de PCR van de service dat de Humax het opgeeft en hem niet meer weergeeft. Waarom de Humax daar meer moeite mee heeft dan andere STB's? Geen idee, maar het is ook niet echt een normale situatie (afwijking is 1.5 tot 4 uur, verschilt per service).
(Tijdelijke) oplossing is of het strippen van de PTS uit de ES, of het restampen van de service. Nadeel is dan dat je met de ondertiteling een tikkie uit de pas zou kunnen gaan lopen, maar dat is nu ook al niet te garanderen natuurlijk.
Wellicht helpt het als Mijnheer de Kabelboer eens gaat uitleggen waarom hun handel niet werkt ipv de structurele oorverdovende stilte... Wij als klanten vragen ons af welke reden Mijnheer de Kabelboer heeft om er weer een klerezooi van te maken en waarom er niet een ietsie pietsie feedback is waarom deze zooi niet voorkomen had kunnen worden. En dat laatste is wat anders dan kritische klanten die gewoon wat info willen.

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.