Discussie: Opgelost: Ned 1,2 en 3 HD
Los bericht bekijken
  #30  
Oud 7 juli 2009, 19:54
Outsider's schermafbeelding
Outsider Outsider is offline
Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: *
DTV: VOD only
Berichten: 42
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Ik trek geen conclusies, maar vraag mij gewoon openlijk dingen af. Als Ziggo eens zou beginnen met het verstrekken van meer informatie omtrent problemen, dan hoeven wij ons ook niet zoveel af te vragen. Leg eens uit waarom de teletext Elementary Streams dan gerefereerd moeten zijn aan het HD signaal en waarom de Humax ontvangers daardan problemen mee hebben als dat niet zo is.
Ik zie niet in waarom Ziggo dit zonodig aan mijnheer Archie zou moeten gaan toelichten. Gaat mijnheer Archie het dan oplossen? Misschien moet mijnheer Archie eens stoppen met het oeverloze gespeculeer van hem.
Reden is overigens dat de PTS in de teletekst ES zo gigantisch uit de pas loopt met de PCR van de service dat de Humax het opgeeft en hem niet meer weergeeft. Waarom de Humax daar meer moeite mee heeft dan andere STB's? Geen idee, maar het is ook niet echt een normale situatie (afwijking is 1.5 tot 4 uur, verschilt per service).
(Tijdelijke) oplossing is of het strippen van de PTS uit de ES, of het restampen van de service. Nadeel is dan dat je met de ondertiteling een tikkie uit de pas zou kunnen gaan lopen, maar dat is nu ook al niet te garanderen natuurlijk.
__________________
-- There are no stupid questions, but there are a LOT of inquisitive idiots. --