Los bericht bekijken
  #890  
Oud 7 juli 2009, 18:06
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Citaat: Als de eisen van Ziggo conflicteren met andere platformen denk ik dat ze hard terug gefloten worden door fabrikanten (of dat fabrikanten gewoon niet meedoen).
Als de eisen van Ziggo conflicteren met andere platformen denk ik dat ze hard terug gefloten worden door fabrikanten (of dat fabrikanten gewoon niet meedoen).Dat hoop ik ook, maar als dat de "certificatie" door Ziggo in gevaar brengt en Ziggo momenteel de enige digitale provider is waar hun TV's met CI+ slot in Nederland te gebruiken zijn dan heb ik ik wel een vermoeden wat er gaat gebeuren. Korte termijn denken en inschikken, want de sales die ze nu kunnen behalen is belangrijker dan goede oplossingen voor de mogelijke problemen in de toekomst als er mogelijk meer kabelbedrijven komen. En uit bijdragen van Ziggo medewerkers is al gebleken dat Ziggo er niet voor schroomt om te doen voorkomen dat alles wat Ziggo doet de "standaard" zou zijn hier in Nederland en door alle kabelbedrijven als zodanig wordt toegepast. Hoe moeten die fabrikanten weten dat dit niet helemaal de waarheid is als ze alleen maar met Ziggo praten?
Sony zit toch ook in dat nieuwe CI+ platform?
En er worden toch ook bij onze Oosterburen CI+ akties in gang gezet? Dat is een heel wat grotere markt dan NL, en dus gaat men niet alleen voor NL Ziggo wat ontwikkelen en zichzelf beperken

Het is voor mij niet denkbaar dat een bedrijf als Sony zich door zoiets in de luren zou laten leggen. Hetzelfde geldt voor Philips, die gaan echt niet over één nacht ijs.

Groet,
JW