Los bericht bekijken
  #885  
Oud 7 juli 2009, 13:03
Pio's schermafbeelding
Pio Pio is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 januari 2009
Locatie: Casema
DTV: -
Berichten: 1.276
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Misschien moet de implementatie van de Ziggo eis voor de kanalen nummering en volgorde juist het automatisch aanmaken van een Ziggo favorietenlijstje zijn met de door Ziggo gewenste nummering, zodat de TV volledige controle houdt over de basislijst van kanalen afkomstig uit allerlei bronnen. En dat is mijn punt in deze door jou als oeverloos bestempelde discussie.

Ziggo "certificering" is leuk, maar het gaat hier niet om speciaal voor Ziggo en alleen voor Ziggo ontwikkelde TV's. Als je zo'n TV wilt dan zijn daar de Humax en JVC TV's waar Ziggo volledig kan bepalen hoe die werken. Voor algemeen werkbare oplossingen moet er iets verder gekeken worden dan alleen de toepassing van Ziggo specificaties.
Voor Ziggo wordt het juist makkelijk.Als mensen een zender "kwijt zijn" kan de helpdesk ze helpen met hun standaard antwoord van stekker eruit en daarna terug naar fabrieksinstellingen.
De tv fabrikanten kunnen ook een workaround maken voor de kanaalnummeers en toch aan de -onzinnige- Ziggo certificering voldoen.