Discussie: Opgelost: Ned 1,2 en 3 HD
Los bericht bekijken
  #20  
Oud 7 juli 2009, 10:55
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Tja, en toch heeft dat geen zin, want Ziggo is in deze maar een soort doorgeefluik. Heeft net zo min zin als gaan klagen bij je internetprovider dat een bepaalde website niet goed werkt omdat de webdesigner van die site er een potje van heeft gemaakt. Dat doet toch ook niemand?
Dacht je dat het het wel zin heeft dat een consument in zijn eentje bij een zender gaat klagen over het signaal problemen? Ik denk het niet. Zoals Ad58 al aangeeft horen wij dat te signaleren aan onze provider zodat die eerst kan uitzoeken of zij misschien een bewerking op het signaal uitvoeren dat een probleem veroorzaakt en als de provider er zeker van is dat het in het bron signaal zit dan is het de taak van de provider om dit opgelost te krijgen bij de bron. De provider is immers een contract aangegaan met de bron en heeft als zodanig ook ingangen bij die bron voor de support, terwijl een consument veelal niet eens een email adres van die bron ter beschikking heeft om iets aan te kaarten.

Gezien alle bewerkingen die Ziggo nog uitvoert op de bronsignalen zoals filtering, toevoegingen, bitrate beperkingen en bundeling van kanalen in Transport Streams kan je ze in mijn ogen niet meer bestempelen als een eenvoudig "doorgeefluik". Vandaar dat ik niet altijd direct de bron aanwijs als probleemveroorzaker, dat mag Ziggo doen na eigen onderzoek.