Los bericht bekijken
  #871  
Oud 7 juli 2009, 10:30
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
In de LINK die Riparius hierboven gaf schreef Anoniem:
De basislijst kan niet aangepast worden, elke vorm van favorietenlijst(en) (meerdere verschijningsvormen) daarentegen wel, binnen de mogelijkheden die de fabrikant biedt. Hier leggen wij geen beperkingen op.
Het lukt mij helaas niet om te linken naar een positie in de thread, maar je moet ook nog even de hierop volgende berichtjes nalezen.
Citaat:
Hoe een Sony TV nu werkt weet ik niet.
Daarover schreef Riparius:
""Bij de Sony's zijn (a) de favorietenlijstjes niet te bereiken zonder extra handelingen te verrichten, zijn (b) de +/- toetsen niet te gebruiken om binnen een favorietenlijstje te zappen, en (c) correleert de volgorde van de kanalen binnen een favorietenlijstje met de basiskanaalnummers.""

Verbazingwekkend, bij mijn satelliet ontvangers kan ik de volgorde zelf bepalen door de zenders stuk voor stuk in de favorietenlijst te zetten, en ze zonodig later nog van plaats te veranderen. En uiteraard kan ik dan met de +/- zappen.
Dat is dan, als dit inderdaad zó is, een dik minpunt van de Sony's, dat moet je Ziggo toch niet kwalijk nemen?
Jawel, want op de manier waarop Sony het geheel heeft geconcipieerd kan de gebruiker er in feite alles mee doen wat hij of zij wil. Maar als Ziggo dan vervolgens een essentiële schakel in die keten van functies wil gaan blokkeren waardoor het niet meer kan wat het nu kan, dan is dat zeker Ziggo aan te rekenen, en niemand anders.
Citaat:
Ik neem aan dat andere TV's dit probleem niet zó hebben, maar lees dat graag. Dat zal zeker mede bepalend zijn voor de keuze die ik nog moet maken.

Groet,
JW

PS @Riparius: nee, dat had ik zó niet begrepen. Je had (basis)kanaalnummers geschreven, en die haakjes zetten me op het verkeerde been.