Los bericht bekijken
  #870  
Oud 7 juli 2009, 10:15
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

In de LINK die Riparius hierboven gaf schreef Anoniem:
De basislijst kan niet aangepast worden, elke vorm van favorietenlijst(en) (meerdere verschijningsvormen) daarentegen wel, binnen de mogelijkheden die de fabrikant biedt. Hier leggen wij geen beperkingen op.

Hoe een Sony TV nu werkt weet ik niet.
Daarover schreef Riparius:
""Bij de Sony's zijn (a) de favorietenlijstjes niet te bereiken zonder extra handelingen te verrichten, zijn (b) de +/- toetsen niet te gebruiken om binnen een favorietenlijstje te zappen, en (c) correleert de volgorde van de kanalen binnen een favorietenlijstje met de basiskanaalnummers.""

Verbazingwekkend, bij mijn satelliet ontvangers kan ik de volgorde zelf bepalen door de zenders stuk voor stuk in de favorietenlijst te zetten, en ze zonodig later nog van plaats te veranderen. En uiteraard kan ik dan met de +/- zappen.
Dat is dan, als dit inderdaad zó is, een dik minpunt van de Sony's, dat moet je Ziggo toch niet kwalijk nemen?
Ik neem aan dat andere TV's dit probleem niet zó hebben, maar lees dat graag. Dat zal zeker mede bepalend zijn voor de keuze die ik nog moet maken.

Groet,
JW

PS @Riparius: nee, dat had ik zó niet begrepen. Je had (basis)kanaalnummers geschreven, en die haakjes zetten me op het verkeerde been.