Discussie: Welke Payserver?
Los bericht bekijken
  #45  
Oud 7 juli 2009, 08:24
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DreamTech Bekijk bericht
Of je koopt gewoon het programma Newsleecher zodat je een werkende SuperSearch hebt en gewoon alles kan downloaden wat je in je search ziet staan. Ik koop niet graag een programma en heb dit ook zelden gedaan ( voor nx is de Sport) maar voor rond die 25 Euro ben je van alle gezeur af en ken je DL wat je wilt plus de ondersteuning is perfect. Draai zelf inmiddels met Versie 4 beta 5 die alleen voor betalende Users is te gebruiken. Ok is zo te DL maar of t goed werkt denk het niet.Dus heb zelden een NZB nodig om wat DL enkel de naam van het bestand, titel, filmnaam enz. enz. en via t par2 bestand Download je wat je nodig hebt en daar is FTD perfect voor.
Grt DreamTech
Ja, zo heeft ieder programma zijn eigen voordelen en ieder programma heeft z'n fans, zo werk ik al sinds 2002 met een betaalde versie van NewsBin Pro. Ook beta-builds en dergelijke 'voordelen' voor de geregistreerde users. Enige waar ik me aan stoorde was de beroerde houterige Nederlandse vertaling die soms wel 1 op 1 letterlijk omgezet was, dus die heb ik zelf toen maar gedaan. 2 weken bezig hehe.

Maar goed, de rollen zijn gewoon beetje omgedraaid. Ik klik in FTD op de NZB knop (custom Koala FTD), de NZB wordt gemaakt en NewsBin Pro laadt deze automatisch in. Jij zoekt het eerst op in FTD en gaat dan naar Newsleecher en zoeken naar de bestanden. Geen verschil dus... zoals gezegd, iedereen heeft zijn eigen methode en elke eigen methode is natuurlijk de beste