Los bericht bekijken
  #67  
Oud 6 juli 2009, 17:41
ludwigvb's schermafbeelding
ludwigvb ludwigvb is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 augustus 2008
Locatie: Sittard / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 8
Standaard

Bericht op Nu.nl van vandaag:

Citaat:
Ziggo verhoogt internetsnelheden

Uitgegeven: 6 juli 2009 17:30 Laatst gewijzigd: 6 juli 2009 17:30
UTRECHT - Kabelbedrijf Ziggo gaat de komende weken de snelheden van zijn internetabonnementen verhogen. Het is daardoor mogelijk tot maximaal 50 megabit per seconde bestanden van het internet af te halen. Dat liet het bedrijf maandag weten.

De hoogste snelheden kunnen worden gehaald bij de 60.000 abonnees die tot dusver konden rekenen op een snelheid van 20 Mb per seconde.
Zij krijgen de komende twee maanden een nieuw modem om de nieuwe snelheden te kunnen halen. Met het modem is het in theorie mogelijk om een snelheid van 250 Mb te bereiken, zei een woordvoerder.


Opschroeven

Ziggo streeft ernaar om de snelheden later dit jaar verder op te schroeven, naar maximaal 120 Mb in enkele steden waar het bedrijf actief is.
Concurrent UPC biedt sinds vorig jaar al een abonnement aan met een snelheid van 120 Mb.

Diensten


Volgens de zegsman van Ziggo zijn hogere snelheden nodig om consumenten de gelegenheid te bieden meer diensten binnen te halen die via internet worden aangeboden.
Ook wil de kabelbranche laten zien dat de kabelnetwerken kunnen concurreren met de glasvezelnetwerken die momenteel worden aangelegd.
© ANP
__________________
-= Alle Menschen werden Brüder =-