Los bericht bekijken
  #58  
Oud 6 juli 2009, 14:40
JohannesP's schermafbeelding
JohannesP JohannesP is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 juli 2009
Locatie: Leiderdorp Casema
DTV: Humax IRHD-5000C
Berichten: 1
Standaard Software update

Ik krijg de nieuwe software met geen mogelijkheid geïnstalleerd. Na korte tijd komt de foutmelding '0x80000C0F' met als toevoeging 'the signature version of the download is out of step with the signature version resident in the STB'.
Heeft iemand enig idee hoe dit is op te lossen??

Klantenservice van Humax opperde dat de kabelmaatschappij een verkeerde versie zou zenden, maar dat lijkt me - gelet op de ervaringen van anderen - niet voor de hand liggend.
Klantenservice Ziggo vermoedde uiteindelijk dat ik een niet voor NL bestemde ontvanger zou hebben. Dat leek mij direct al niet voor de hand liggend, gelet op de nederlandstalige handleiding. Bovedien heb ik nu geconstateerd dat aan de modelaanduiding op het apparaat de letters NL zijn toegevoegd.

Of het een met het ander samenhangt weet ik niet, maar de Nederlandse zenders in HD krijg ik er ook niet vast op. Wel even als 'onbekend' op de nummers 71,72 en 73, en als ik er een aanklik komt hij door, verandert de naam in 'Nederland 1 HD' om na enkele seconden te verdwijnen (ook uit de lijst).
Om de ellende compleet te maken ben ik ook de NL niet-HD zenders kwijt, dat wil zeggen ook deze zijn eerst 'onbekend' en verdwijnen kort na het aanklikken.