Discussie: Klacht: Teletekst BBC 1 en 2 verdwenen?
Los bericht bekijken
  #37  
Oud 6 juli 2009, 08:56
TacoBorg's schermafbeelding
TacoBorg TacoBorg is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Deventer XS4ALL
DTV: Humax 5200
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Tja, als de technische competentie van de helpdesk van het zelfde niveau is als de taalbeheersing ...
A. Ik krijg soms een donkerbruin vermoeden dat Ziggo zulke teksten in een callcentre in India laat produceren met behulp van een (slecht) woordenboek.

B. Er zit wat beweging in de teletekstweergave op analoge tv's: zo lijkt mijn ene tv plots weer teletekstpagina's te hebben terwijl de andere 'gewoon' een zwart scherm blijft houden.

C. De BBC-zenders blijken nu op mijn Humax 9200 een mogelijkheid te hebben om p. 888 permanent in te stellen, dus zonder dat ik per keer 888 hoef in te typen.

D. Ziggo heeft dan geantwoord, maar de klacht staat nog steeds vermeld evenals de toezegging de uit te gaan zoeken.

E: de 'ellende' is begonnen kort nadat Ziggo Oost diverse frequenties ging wijzigen(23 juni). Of dit hier iets mee te maken heeft weet ik niet.

F. Tot slot: in mijn omgeving vinden al weken diverse werkzaamheden plaats die af en toe een domweg slecht beeld opleveren. En dan komen er plots weer een paar dagen dat de beelden gewoon goed zijn.

Samengevat: heel goed mogelijk dat de BBC de 'boosdoener' is, maar Ziggo mag zich als provider niet onttrekken aan haar plicht zo goed mogelijk beeld en geluid te leveren, inclusief de eventuele beschikbare teletekst.

Laatst gewijzigd door TacoBorg; 7 juli 2009 om 19:50