Discussie: Vraag: Tikkende Cisco
Los bericht bekijken
  #14  
Oud 5 juli 2009, 22:00
hvoers's schermafbeelding
hvoers hvoers is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juli 2009
Locatie: Rosmalen
Berichten: 2
Standaard

Dan zet je je timeshift niet uit, jdn, maakt mij niet uit. Je zult alleen merken dat als je een programma opneemt en tegelijk een ander programma gaat kijken dat je het tikken gewoon weer terugkrijgt.

Dat tikken is namelijk het verschuiven van de lees/schrijfkop van de harde schijf van het ene gedeelte (waar programma 1 wordt opgenomen) naar een ander gedeelte van de schijf (waar het bekeken programma wordt opgenomen).

Vergelijk het maar met je computer. Als je dit opstart hoor je de kop ook alle kanten opgaan.

Eigenlijk jammer dat mensen als jdn het voor elkaar krijgen dat perfect werkende apparatuur wordt omgeruild. Zonde van de tijd van de Ziggo medewerkers en erg zonde van het geld dat Ziggo hiermee verliest. Klanten als jdn (en anderen die niet-defecte apparatuur laten omruilen) zorgen er dus indirect voor dat alle prijzen van Ziggo omhoog gaan of niet naar beneden gaan.

Helaas wordt hierdoor ook weer pijnlijk duidelijk dat de deskundigheid van de medewerkers van Ziggo ook erg te wensen overlaat. Ze hebben duidelijk geen ervaring met hun produkten zodat ze verkeerde beslissingen maken (zoals correct werkende apparatuur omruilen).