Los bericht bekijken
  #1  
Oud 5 juli 2009, 19:29
h.haas's schermafbeelding
h.haas h.haas is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juli 2009
Locatie: Eygelshoven @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus Motorola
DTV: Samsung
Berichten: 1
Standaard Ziggo internet en telefonie een grote ellende

Na jarenlang een tevreden klant te zijn geweest bij @Home besloot ik in juni om bij Ziggo het Alles-in-1-Plus pakket te nemen. Op 17 juni is de monteur alles komen aansluiten en toen bleek dat Ziggo mijn 1ste telefoonnummer foutief had overgezet. Een cijfertje hadden ze verkeerd getypt. De ellende begon toen pas goed. Ik had geen internet/email en telefoon meer. Nadat ik elke dag heb gebeld met Ziggo kreeg ik steeds weer andere verhalen te horen. Steeds weer bleek dat de helpdesk medewerker waarmee ik de dag van te voren had gebeld, in mijn nieuw aangevraagd Alles-in-1-plus pakket, weer een fout had gemaakt. Het Digitaal Totaal pakket had ik helemaal niet aangevraagd, of de telefoonnummers die overgezet moesten worden waren weer niet juist. Mijn email werkte ook niet meer. Uiteindelijk werd mij medegedeeld dat mijn abonnement werd stopgezet omdat dit nu eenmaal uw werkwijze is, en opnieuw werd aangemeld, zodat ze het modem opnieuw, met de juiste gegevens, konden instellen. Meer dan 2 weken kon ik niet meer bellen en internetten. Op 4 juli zou ik pas weer gebruik kunnen maken van bellen en internetten/emailen, de digitale televisie heeft in de tussentijd wel steeds gewerkt.
Op 4 juli moest ik toch weer zelf bellen met de helpdesk van Ziggo en werd mijn modem geactiveerd. Nu bleek opeens dat mijn telefoon nog steeds niet werkt, tenminste ik kan er wel mee bellen, maar gebeld worden zou nog 1 week in beslag nemen. De email adressen werken ook nog steeds niet. Na hierover gebeld te hebben, kreeg ik opeens weer te horen dat deze tot 24 september geblokkeerd zijn en ik nieuwe email adressen moet aanmaken tot die tijd. Mijn 2e telefoonlijn, daar kan ik ook nog weken op wachten. Nieuwe email adressen aanmaken is niet mogelijk, omdat mijn gebruikersnaam ook niet herkend word. Later vandaag, zondag 5 juli maar nogeens gebeld met de helpdesk, misschien dat ik dan een vriendelijker en behulpzamer iemand aan de lijn zou krijgen die mij wel zou kunnen helpen. Van hem kreeg ik te horen dat hij de storing van de emailadressen door zou geven aan de technische dienst en dat dit 3 dagen kan duren. Ik zou terug worden gebeld. Omdat ik reeds diverse keren mijn handynummer heb doorgegeven, maar nog nooit ben teruggebeld, heb ik hier uiteraard ook weer geen vertrouwen in.
Door een fout van Ziggo zelf (verkeerd telefoonnummer geprorteerd), is er bij mij alleen maar meer ergernis ontstaan omdat de helpdesk en technische dienst van Ziggo kennelijk volledig onbekwaam zijn, een grote ellende dus. Dan spreek ik nog niet over de kosten die onstaan zijn omdat ik steeds met mijn handy naar de helpdesk moest bellen en dat ik van thuis uit meer dan 2 weken niet kon werken omdat ik geen internet had. Nog steeds ben ik voor klanten per email en fax niet bereikbaar.