Los bericht bekijken
  #4  
Oud 5 juli 2009, 00:37
peppes's schermafbeelding
peppes peppes is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2008
Locatie: groningen
Ziggo Internet: Alles in 1. 200 MB internet. Horizon
DTV: Horizon
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Je hebt verder het probleem zelf helemaal niet uitgelegd, alleen de consequenties. Als ik het goed begrijp echter zou je van Z3i en RTV (€16,25+€69,95=€86,20) naar Alles in 1 Extra gaan (€64,95, met gratis decoder en telefonie inbegrepen). Een besparing van ~€21,- in de maand, waarbij je in eerste instantie teruggaat van 30Mbps naar 20Mbps om daarna in de komende maand(en) verhoogd te gaan worden naar 50Mbps. Een fikse besparing waarbij je veel meer terugkrijgt ook.

Echter, het klinkt alsof je per abuis terug bent gezet naar Alles in 1 Plus à €49,95, gratis decoder en telefonie inbegrepen, nu nog 10Mbps, in de komende maanden verhoogd naar 20Mbps, volgend jaar 30Mbps, een besparing van ~€36 per maand maar dus wel voor wat lager internet.

Dat kan niet gecorrigeerd worden omdat het systeem maar 1 wijziging tegelijk accepteert om te voorkomen dat dingen door elkaar gaan lopen. Betekent dat deze order eerst afgesloten moet zijn voor de herstelorder voor het juiste pakket ingevoerd kan worden. Vervolgens blijft die order nu veel langer geboekt dan normaal gesproken (5 weken ipv uiterlijk twee à drie weken afhankelijk van de levering van apparatuur). Daar kan men vrij weinig aan veranderen, alleen de administratie zou dat door kunnen geven aan een speciale afdeling die dat soort fouten behandeld.

Heb ik het zo goed begrepen? Zo niet, zou je dan willen uitleggen wat er aan de hand is? Als je je klacht wilt uiten kunnen anderen zich er alleen voordeel meedoen als dat uitlegt, als je daarentegen het probleem wilt oplossen kunnen we je alleen adviseren als we die informatie hebben.
Hallo Decibert.

Schriftelijk bood men mij aan om mijn abonnement om te zetten naar een alles in 1. Buiten dat ik 20 euro per maand zou besparen zou ik (en dit staat er letterlijk) "indien u op dit aanbod ingaat gaat u internetsnelheid ook nog eens per 1 juli omhoog van 30 MB naar 50 MB. Geheel gratis"
DEZE aanbieding heb ik telefonisch geaccepteerd. Hiervoor zou ik een gratis decoder krijgen. Buiten dit bood de verkoper mij ook nog aan een cisco decoder te krijgen indien ik een 2 jarig abonnement op i.a. tv zou nemen. Ook dit aanbod heb ik geaccepteerd. Ik zit dus te wachten op een gratis decoder, een decoder voor 130 euro en de internetsnelheid van 50MB.

Wat ik heb gekregen is een brief met een wachtwoord voor een nieuw MODEM (????) het "nieuwe modem heb ik al 4 maanden en is ook allang geactiveerd. Een humax modem incl. een rekening van 99 euo (!!) en een internetsnelheid VERLAGING van 30 naar 10 MB.

Ik heb voor een vermogen gebeld, resultaten heb ik al vermeld, 5 emails verstuurd en 2 aangetekende brieven. Het resultaat hiervan?? EEN antwoord, Lees beneden en ZIE wat ziggo van haar klanten begrijpt !!!
----------------------------------------------------
Geachte heer ***********,


Via de website heeft u een vraag gesteld over ziggo klantenservice

Wij hebben u mail in ons systeem opgenomen en willen u erop wijzen dat wij u bedanken voor deze informatie

Wij vinden het erg spijtig dat niet alles naar wens is gelopen dan u graag had gewild.

Helaas kan het voorkomen dat onze medewerkers niet of niet direct op de hoogte zijn van lopende problemen en/of storingen. Hierdoor kan het gebeuren dat er onjuiste informatie wordt verstrekt. Ziggo probeert dit uiteraard te voorkomen.

Wij bieden u dan ook onze welgemeende excuses aan en hopen dat u begrip voor de situatie heeft.


Heeft u nog vragen? Onze Klantenservice staat voor u klaar op 0900-1884 (lokaal tarief). U bereikt ons op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 22.00 uur. Natuurlijk kunt u altijd terecht op www.ziggo.nl voor het laatste nieuws, het weer, entertainment en meer. Bent u al bekend met Thuishelp? Hiermee kunt u via de computer onder andere gemakkelijk en gratis chatten met onze Klantenservice. Klik hier voor meer informatie.
Met vriendelijke groet,

Afdeling Klantenservice
Ziggo