Los bericht bekijken
  #14  
Oud 4 juli 2009, 10:41
Opteron-pv's schermafbeelding
Opteron-pv Opteron-pv is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 juni 2009
Locatie: Multikabel
DTV: 5050C
Berichten: 431
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door E.Jekel Bekijk bericht
In principe niet eigenlijk wat je zegt van kastje naar de muur gestuurd worden.

Elke HD medewerker waar dan ook wordt getraind in het analyseren van problemen dmv de juiste vragen te stellen om niet op een ja en nee verhaal uit te komen waar beide partijen niks aan hebben.

Wanneer dit niet gebeurd worden problemen niet verholpen en hou je alleen maar kwade klanten over en dus uiteindelijk ook klantverlies.

Nu hebben providers een mazzeltje omdat er eigenlijk gewoon geen alternatieven zijn maar daar gaat eerdas verandering in komen en dan zullen ze zeer grote problemen gaan krijgen moment als dingen niet naar wens verlopen.

Je kan trainen wat je wil maar als je enkelt in staat bent om een checklist af te lopen met de "klant" aan de telefoon als Help Desk medewerker dan zal je in heel veel gevallen mensen niet uit de problemen kunnen helpen.

Dat is de realiteit, de "klant" begrijpt er zelf vaak helemaal niets van. Als je dan iemand heb die een checklist met je doorloopt.

Als je een "ruim" probleem heb des te makkelijker het is om in het bos gestuurt te worden door de helpdesk.

Als je een stukje helpdesk zelf kan doen dan heb je een grotere kans dat ook de medewerker het probleem in de enige richting gaat zoeken waar het aan ligt.

De helpdesk afdeling heeft over het algemeen een groot verloop dus de kans dat er mensen zitten die dit jaren doen is klein. Je moet het doen meestal met nieuwe mensen.

Zelfs al zou er echt concurentie zijn op de NL markt dan durf ik te wedden dat nog steeds de helpdesk bij de meeste bedrijven gewoon slecht zijn.