Los bericht bekijken
  #811  
Oud 4 juli 2009, 01:52
roxxi's schermafbeelding
roxxi roxxi is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 juni 2009
Locatie: Den Haag
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: 2 CAM's CI+ (ism Philips 37PFL9604 en LG 37LE5300)
Berichten: 64
Standaard Cam ci+ (digitale televisie module'

WORDT EEN LANGE ZOMER....
BERICHT VAN ZIGGO VIA DE EMAIL ONTVANGEN..

De Digitale Televisie Module komt er aan!
Deze zomer kun je eindelijk profiteren van CAM CI+. Dan introduceert Ziggo namelijk de Digitale Televisie Module. Een compacte module voor HDTV die je heel eenvoudig direct in een daarvoor geschikte tv installeert. Zonder gedoe met extra apparatuur, afstandsbedieningen, kabels en ontvangers. Gemakkelijker kan niet.

De Digitale Televisie Module is een echte primeur: de module combineert voor het eerst een tv met een digitale televisieontvanger. Deze combinatie vindt plaats met behoud van de beveiliging van de zenders op het Ziggo netwerk, iets dat in eerdere CAM oplossingen niet zo was.

Ziggo is hiermee de eerste kabelaar ter wereld die in samenwerking met televisieleveranciers het CAM CI+ protocol ondersteunt.

‘Wat is de Digitale Televisie Module?
De Digitale Televisie Module is een “dikke” kaart die in een CI+ tv kan worden gestoken. Deze kaart, in combinatie met een smartcard van Ziggo, zorgt ervoor dat de digitale televisiesignalen gedecodeerd worden. Dat maakt een aparte ontvanger overbodig.

Hoe werkt het?
De Digitale Televisie Module vervangt de aparte digitale ontvanger. De ontvanger is namelijk als het ware in de tv ingebouwd, zodat er geen externe ontvanger meer nodig is.

Aan de zij- of achterkant van de televisie bevindt zich een speciale aansluiting waarin de CI+ module past. Zodra je de Ziggo smartcard in de module plaatst, en vervolgens de module in de TV, kun je direct digitaal televisie kijken zonder aparte digitale ontvanger. Bijkomend voordeel is dat alles te bedienen is met één afstandbediening. Alle CI+ televisies ondersteunen bovendien HD.

Wat heb ik nodig?
Voor de CI+ oplossing dien je in het bezit te zijn van een CI+ gecertificeerde televisie en een Digitale Televisie Module. Als je zeker wilt zijn dat de TV en de CAM CI+ Technologie goed zijn getest, hou dan de Ziggo portal in de gaten voor meer informatie over de gecertificeerde TVs. Zodra deze zijn gekeurd maken we deze informatie bekend.

Hoe makkelijk is het installeren?
Je installeert de Digitale Televisie Module heel eenvoudig. Steek de Ziggo smartcard in de module en plaats de module in de televisie. Na een korte installatie van de module en de digitale televisie kanalen ben je klaar om digitaal televisie te kijken.

Wanneer komt de module op de markt?
Deze zomer is de Digitale Televisie Modules verkrijgbaar. In beginsel zullen alle Digitale Televisie Modules via onze retail partners te krijgen zijn.