Los bericht bekijken
  #13  
Oud 3 juli 2009, 20:46
Zigmund's schermafbeelding
Zigmund Zigmund is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Cogas Almelo @Home
Ziggo Internet: AIE+, Arris
DTV: CI+/Humax IRHD-5000
Berichten: 1.078
Standaard

Ik heb de zogenaamde helpdesk ervaren al 1000x slechter dan de helpdesk van voormalig @home. De mensen die echt ergens iets vanaf weten zijn gepromoveerd naar speciale afdelingen die je als klant never en nooit te spreken krijgt. De gemiddelde helpdeskmedewerker komt niet verder dan een leuk gesprekje, als je geluk hebt het doorzetten van je probleem naar de juist afdeling (of juist weer de verkeerde...). De kennis is zeer laag. Een TD'er die niet weet hoe snel een bepaald pakket is en dat zelf moet opzoeken op een of het andere site, daar krijg ik de handen niet voor op elkaar.

Twee dagen geleden werd mij een monteur aangeboden voor mijn snelheidsprobleem na een vraag aan de helpdesk hoe het met mijn probleem stond en of ze zijn opgeschoten met het oplossen er van....

Gisteren was mijn probleem al verholpen, u raad het al niet door een monteur maar door een technische man en de zeer goede hulpvaardiheid van een forumlid alhier.

Iedereen kent bovenstaande en zeker de mollote uitspraken:

1) wacht u nog maar twee weken dan is alles waarschijnlijk opgelost (ja voor de miep van de klantenservice.... die is van een lastige beller af),

2) volgende maand moet u de factuur ontvangen (hoe weet ze dat??? even daarvoor gaf ze nog aan dat ze in haar scherm niets zag)

3) ik heb hetzelfde probleem en zal toch maar eens navragen hoe dat kan want ik weet ook niet hoe dat zit

Zo lang Ziggo niet investeerd in goede opleidingen en helpdeskmedewerkers die goed geschoold zijn en door goede opleiding zelf voor de klant iets op kunnen lossen, zo lang Ziggo niet investeert in persoonlijke een op een hulp door deskundigen zelf, en zo lang Ziggo alleen maar communiceert via brieven als een probleem te lang duurt blijven de frustraties van klanten aanhouden...


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door E.Jekel Bekijk bericht
In principe niet eigenlijk wat je zegt van kastje naar de muur gestuurd worden.

Elke HD medewerker waar dan ook wordt getraind in het analyseren van problemen dmv de juiste vragen te stellen om niet op een ja en nee verhaal uit te komen waar beide partijen niks aan hebben.

Wanneer dit niet gebeurd worden problemen niet verholpen en hou je alleen maar kwade klanten over en dus uiteindelijk ook klantverlies.

Nu hebben providers een mazzeltje omdat er eigenlijk gewoon geen alternatieven zijn maar daar gaat eerdas verandering in komen en dan zullen ze zeer grote problemen gaan krijgen moment als dingen niet naar wens verlopen.