Los bericht bekijken
  #20  
Oud 3 juli 2009, 15:02
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Dat 'voordeel' is met name dat Ziggo meer geld aan je kan verdienen met VOD diensten en dat Ziggo tegen de contentproviders kan vertellen dat hun content beter beschermd is omdat je met geen mogelijkheid de opnamen van de Cisco naar een ander apparaat kan krijgen.

Maar als je not op interactieve TV zit te wachten heeft de Humax het hele grote voordeel dat je opnames dus wel naar een PC kan kopiëren en je bovendien met twee tuners tegelijk kan opnemen.

Ben zelf redelijk tevreden met mijn Cisco, maar als de Humax al beschikbaar was geweest toen ik de Cisco kocht had ik absoluut the Humax gekocht.

Kortom: tenzij je per sé interactieve TV wilt heeft de Cisco alleen voor Ziggo voordelen.

Overigens: voor die 20,20 per maand heb je nog geen decoder, je betaald daar alleen voor TV Z1 en het HD pakket, die Humax zal je dan echt nog zelf moeten kopen voor geloof bijna 400 euro.
De Cisco kost ook 400 euro, maar daar kun je een kortingsaanbod voor krijgen en dat is de 16,95 per maand waar jij op doelt bovenop dezelfde 20,20, waarvoor je de Cisco met korting over twee jaar kan uitsmeren en je ook betaald hebt voor het interactieve TV abo.