Discussie: Vraag: Wat kan ik het beste aanvragen
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 3 juli 2009, 14:59
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
daarbij een Humax iHDR 5050c HDD recorder. Als ik nu ga kijken bij wat ik aan pakketten kan bestellen, zie ik hooguit de mogelijkheid om "geen gebruik" te maken van de acties,
Je kan bij Alles in 1 kiezen voor een Installatiepakket DTV (SD decoder), een Installatiepakket HD (HD decoder) of het Installatiepakket PVR (SD PVR dus). Op elk van die krijg je €100,- korting, de SD decoder is dan gratis met toebehoren.

De Humax 5050-C wordt niet door Ziggo geleverd. Die moet je dus sowieso in de winkel kopen.

Citaat:
Wie kan mij de meest handige route uitstippelen waarbij ik dus het pakket, de 5050c en geen verlies van internetverbinding heb.
Gewoon telefonisch bestellen via Bel mij nu op de website, je krijgt gratis en binnen een paar minuten een telefoontje van de afdeling Sales. Zorg ervoor dat je weet op welke exacte naam je telefonie abonnement staat (inclusief voorletters).

Wat betreft telefonie: Ziggo zegt het abonnement voor je op als je het telefoonnummer wilt houden. Voor het modem kun je gratis een monteur langs laten komen, doen zodat je zeker weet dat alles in 1 keer goed gaat en vanaf welke datum het werkt, maar let bij de installatie zelf goed op, zodat je weet hoe het aangesloten zit. Monteurs kunnen op z'n vroegst een week na de besteldatum komen, later afhankelijk van hoe vol ze gepland zijn. Hou de agenda bij de hand.

Het overnemen van het nummer doet Ziggo in ongeveer twee weken nadat het modem is geïnstalleerd. In de tussentijd bel je dus verder via de oude verbinding. Zodra die wegvalt (elke dag kiestoon testen, de monteur ligt dit toe) stekkertje overzetten en je kunt gelijk verder bellen.

Telefonie dus niet zelf opzeggen. Internet kun je het best wel zelf doen, kies als datum op z'n vroegst twee weken na de installatiedatum van het modem. Iedereen die wel eens twee weken zonder internet heeft gezeten kan je vertellen dat de extra zekerheid het twee weken dubbel betalen zeker waard is.

Informeer eventueel bij je huidige aanbieder: als je een bundelabonnement hebt kan het zijn dat internet automatisch vervalt zodra het nummer is geporteerd, dan hoef je zelf helemaal niks op te zeggen. Maar ga er niet vanuit tot je het opgezocht hebt.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties