Los bericht bekijken
  #481  
Oud 3 juli 2009, 10:31
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Ik heb A-1-Extra, maar nog een oud modem. Kan het gebeuren dat ik pech heb en laat m'n nieuwe modem krijg en dat ik een tijdje dezelfde snelheid heb als de al verhoogde A-1-Plus?
Hangt ervanaf, als de modems snel genoeg uitgerold worden kan het zijn dat je even blijft steken op 30~40Mbps, het maximum wat het oude modem aan kan in de praktijk en krijg je daarna het modem nog voor de verhogingen van Alles in 1 Plus (de paar klanten waarbij het onvermijdelijk mis gaat daargelaten).

Is het echter zo dat de uitrol van de nieuwe modems veel te lang duurt, dan kan het zijn dat je inderdaad nog steeds blijft steken op het maximum van je modem terwijl Alles in 1 Plus klanten al naar 20Mbps zijn gegaan. Om marketingtechnische redenen denk ik wel dat Ziggo dat zoveel mogelijk gaat willen voorkomen, maar het is wel een bestaand risico.

Er is gemeld door mensen die de klantenservice hebben gebeld dat ze op 10 juli klaar willen zijn met het verhogen van Alles in 1 Extra klanten. Ik zou daar niet zo zeker van zijn.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties