Los bericht bekijken
  #479  
Oud 3 juli 2009, 10:18
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Het gaat niet echt om het verschil tussen per en vanaf, in bepaalde context zijn ze hetzelfde te interpreteren, maar om wat er per of vanaf 1 juli wordt gedaan: of per/vanaf 1 juli de snelheidsverhogingen zijn voltóóid, of worden ze zoals Ziggo steeds gezegd heeft vanaf 1 juli verhóógd. Mensen die "zijn verhoogd" lezen in plaats van "worden verhoogd" of "zullen verhoogd worden" zitten dus niet fout met hun woordenboekkennis maar met begrijpend lezen. Een snel gemaakte fout, maar het blijft onjuist.

"Vanaf 1 juli worden de snelheden verhoogd" is de formulering die steeds is gebruikt. Dit betekent: per 1 juli wordt gestart met het verhogen van de snelheden, gefaseerd uitgevoerd per abonnementscategorie. Dit betekent niet: op 1 juli zijn we al helemaal klaar met het verhogen van alle snelheden in één keer.
Ziggo liep zelfs al een week voor op deze beloofde startdatum, daar er toen al mensen postten met een snelheidsverhoging.
Citaat:
Snelheidsverhoging is niet vanaf 1 juli maar startende 1 juli gaan we beginnen met doorvoeren was correct geweest.
Dat zeiden ze dus ook. Vanaf 1 juli worden de snelheden verhoogd = Vanaf 1 juli gaan de snelheden omhoog = We gaan vanaf 1 juli de snelheden verhogen.

Citaat:
dit komt omdat ADSL dit aanbied natuurlijk voor om en nabij 20 euro per maand. Ziggo komt nog lang niet in de buurt van dit soort prijzen
Ehm je krijgt waar je voor betaalt. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die met een ADSL-lijntje van €20,- boven de 10Mbps uitkomt. Zelf kan ik ook nooit hoger halen dan 9Mbps in mijn straat.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties