Discussie: Post je snelheid
Los bericht bekijken
  #1877  
Oud 3 juli 2009, 09:41
E.Jekel's schermafbeelding
E.Jekel E.Jekel is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2009
Locatie: Driebergen Casema
Ziggo Internet: A1E - Arris (Doc3)
DTV: CAM CI+
Berichten: 99
Standaard

Peter, hoewel je best gelijk hebt en er ook gewoon ongeduldige mensen tussen zitten zou het ook maar zo kunnen zijn dat er "klanten" tussen zitten die al jaren lang kabel hebben en nooit anders dan problemen hebben gehad elke keer dat er wat verandert.

Ik kan niet in de keuken kijken bij andere (wil ik ook niet ) maar het is ietwat kortzichtig om iedereen die wat te klagen heeft over 1 kant te scheren en is ook niet eerlijk.

Als ik mezelf neem als voorbeeld. Ben begonnen met Casema wat uiteindelijk na een paar jaar wanadoo werdt, toen orange en nu Ziggo.

Een kleine selectie wat er allemaal niet goed gegaan is over de jaren.

- Nieuwe modem ontvangen en een inet abo (in gebruik) terug gezet worden maar voor 2 betalen. (duurde 7 maanden voor ik dat terug gestort kreeg)

- dtv, telefonie en inet afnemen en voor alles 4 maanden dubbel moeten betalen voordat het eindelijk gerectificieerd werd. (zelf betalingen laten terug storten via bank vanwege vorig voorbeeld)

- dtv decoder zogenaamd ontvangen en automatisch afgeschreven. (had hem zelf gekocht en korting terug ontvangen via provider)

- ELKE snelheidsverhoging hield in min of meer 6 maanden+ zware lijninstabiliteit (nu weer trouwens)

- maand zonder digi telefonie gezeten vanwege een foutje maar wel betalen (nooit een restitutie ontvangen)

En dit zijn maar een paar voorbeelden ik kan makkelijk 2 pagina lengtes volschrijven wat er allemaal wel eens verkeerd gegaan is met ALLE providers.

Zou ik hieruit enigzins het recht mogen ontlenen om maar een minimale vertrouwen eraan over gehouden te hebben en zo zullen er voldoende mensen zijn die een "verleden" hebben en ook een iets andere houding hebben.