Los bericht bekijken
  #22  
Oud 3 juli 2009, 09:27
digitalekabeltelevisie's schermafbeelding
digitalekabeltelevisie digitalekabeltelevisie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 oktober 2006
Locatie: Enschede / @Home
Berichten: 831
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Omdat je dat maar blijft herhalen: hier is het jaarverslag te vinden van kabelraden.nl , het steunpunt voor de kabelraden. De laatste is van 2007, die van 2008 is nog niet beschikbaar (zijn ze lekker op tijd mee, maar dat is off topic). Op de laatste bladzijde is de exploitatierekening te vinden.

En daar staat het heel helder:
Toegekende subsidie OCW EUR 367.500
Ik blijf de vraag inderdaad herhalen, ook omdat ik zelf die info niet zomaar kan vinden. En omdat hier mensen blijven roepen dat er zoveel subsidie naar toe gaat, zonder dat te onderbouwen.

Ook wat jij aandraagt gaat niet over programmaraden, maar het steunpunt kabelraden, een stichting die kabelraden helpt met adviezen e.d.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Ook de lokale programmaraden zullen allicht wat subsidie krijgen (al was het alleen maar al in natura: vergaderruimte, repro, website en al dat soort zaken).

Totaal zul je dus minimaal wel op een half miljoen zitten.
"Zullen allicht", we gaan weer speculeren....

Lijkt me in ieder geval wel duidelijk dat mensen er niet in zitten omdat het goed betaalde baantjes zijn. En dat is het beeld wat hier nog veel leeft.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Op zich ook weer niet zo schokkend veel, maar zie dat geld liever naar een subsidie gaan om de commerciŽlen tegemoet te komen in de eenmalige kosten van HDTV om maar een voorbeeld te noemen.
CommerciŽlen willen ondernemer zijn, dan moeten ze ook zelf investeren. Waarom zou de staat ze daarbij helpen? Als er vraag is naar product is de investering verstandig en doen ze de investering hem zelf, als er geen vraag is moet de overheid er geen geld in pompen.