Los bericht bekijken
  #21  
Oud 3 juli 2009, 08:50
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door om1 Bekijk bericht
Maar de enige weg is je favoriete politieke partij overtuigen zodat er wetswijziging in gang gezet kan worden. Alleen de politiek kan iets veranderen aan de mediawetgeving. En gezien de snelheid waar dat normaal mee gaat denk ik dat tegen die tijd het aantal analoge kijkers vanzelf minder is geworden....
Was ook zeker van plan iets richting mijn politieke partij te doen (D66 in mijn geval trouwens, nooit iets anders gestemd ook sinds mijn 18e), klein probleempje dat ze nu niet in de regering zitten. Alleen is D66 op kunst en cultuur gebied nogal elitair ingesteld vaak, ben dus een beetje bang dat er onder het D66 kader nog wel wat programmaraad fanboys te vinden zullen zijn.

Maar wat ik ook een beetje hoop is dat programmaraden door threads als dit gaan beseffen dat ze absoluut geen draagvlak voor hun maatregelen hebben onder de mensen die ze horen te vertegenwoordigen. Was dus ook zeker van plan een thread als deze ook eens bij hen onder de aandacht te brengen.

Als Ziggo dat zelf ook al niet doet, want dit ligt natuurlijk aardig in hun straatje. Waarvoor ik het overigens nadrukkelijk niet gedaan heb.