Los bericht bekijken
  #464  
Oud 3 juli 2009, 01:06
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
dus ben je ook nog eens € 5,- goedkoper uit.
Veel meer.

RTV €16,25
Z31 €69,95.

Alles in 1 Extra: €64,95.

Er wordt dus €21,25 bespaard door je pér maand. Je kan wel zeggen "ik betaal dus nu voor 50Mbps" maar nog afgezien van of dat waar is omdat het merendeel van de Extra klanten nog gewoon 20Mbps hebben, heeft het alleen maar voordeel voor je dat je ervoor betaalt nog voor de snelheidsverhoging, want je bent mooi een hoop minder geld kwijt. Het probleem is mij dus niet duidelijk.

EDIT:

Ah je zei eerst dat je betaalde voor de nieuwe snelheid maar dat is gewoon ook nog eens niet waar, je betaalt nog de oude verbinding. Nou is het goede nieuws dat abonnementsgeld altijd vantevoren wordt afgeschreven, dagelijks zijn er dus honderden klanten die vooruit betalen en daarna hun abonnement wijzigen, het teveel betaalde wordt gewoon verrekend met de volgende factuur, niks aan de hand dus.

EDIT:
Citaat:
Reactie op je PS : Wanneer alles van de OPTA ook doorgevoerd wordt met hun laatste uitspraak ben ik ook weg bij Ziggo.
Newsflash: Ziggo heeft altijd al maandcontracten gehad, in tegenstelling tot andere providers die bijvoorbeeld jaarcontracten aanbieden. Ze moeten nu wel terug van een kalendermaand naar een exacte maand, maar daar zullen de systemen wel nog niet klaar voor zijn (lees hier). Ik wens je veel plezier met een ADSL verbinding tót 20Mbps.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties