Los bericht bekijken
  #461  
Oud 3 juli 2009, 00:55
E.Jekel's schermafbeelding
E.Jekel E.Jekel is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2009
Locatie: Driebergen Casema
Ziggo Internet: A1E - Arris (Doc3)
DTV: CAM CI+
Berichten: 99
Standaard

Ik draai de boel helemaal niet om .. ik betaal voor de 50/5 verbinding nu .. wanneer deze niet het resultaat behalen waarvoor ik dus NU betaal heb ik het recht om te miepen.

Ik ben (en alle andere) omgezet DOOR ZIGGO naar de nieuwe Alles in 1 waar ik geen keuze in gehad heb en dan moet ik ook nog eens tevreden zijn wat ze aanklooien en met mij vele anderen ?

Waar het om neer komt , om het even platvloers samen te vatten , zij rammen mij die nieuwe alles in 1 door mijn strot waar ik niet om gevraagd heb maar denken het even goed te maken met een snelheidsverhoging maar wel voor moet betalen wanneer het voor mij op dit moment waardeloos werkt en ik niet de enige ben.

Verklaar mij nu hoe ik de boel nu omdraai.

EDIT : nog wat vergeten ... er komt nu ook nog bij dat ik eerst een maand extra de oude prijzen mag betalen voor dtv, telefonie en internet 80+ euro in tegenstelling tot de 69.95 vanaf 1 juli wat hopelijk met terugwerkende kracht terug betaalt wordt + nog eens een vooruitbetaling van de analoge kwartaal rekening voor TV wat terugbetaalt moet gaan worden over de komende 3 maanden.

Zij zijn dus op dit moment smerig bezig en vangen extra rente waar ze eigenlijk geen recht op hebben omdat zij hun zaken niet fatsoenlijk kunnen regelen en dit allemaal op een rijtje en daarover mag ik niet kankeren ? (excuus voor mijn woord gebruik maar deze praktijken heb ik geen nette woorden voor)