Los bericht bekijken
  #927  
Oud 2 juli 2009, 21:04
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Wat ik heb begrepen is dat het niet in het hele Ziggo-gebied mogelijk was om 5 Smartcards te koppelen omdat het systeem daar kennelijk niet goed mee omging. In sommige regio's is het dus wel mogelijk om in te voeren, maar in andere weer niet, daarom hebben ze ervoor gekozen om het officiŽle aantal bij drie te houden zodat er geen ongelijkheid zou ontstaan. Kennelijk is het aanpassen van het systeem niet mogelijk of duurt het te lang. Weer een erfenis van de fusie.

Nota bene: dit is ook maar iets vaags wat ik via via heb opgepikt van mensen werkende bij een call-centre wat werk voor Ziggo doet, ik kan dit dus ook niet hard maken.

EDIT: nu bovenstaande post ietsje anders is (en nog dank voor het melden, de wrijving was er niet van mijn kant), dat zou aansluiten bij wat ik ervan hoor; in gebieden waar het wel mogelijk is tot 5 Smartcards te koppelen mag dit inderdaad niet gebeuren om geen ongelijkheid te creŽren. Goedbedoelende medewerkers willen die regel wel eens overtreden, maar hij is er niet voor niets als mijn info klopt. Als het echter wel mogelijk zou zijn om in het gehele Ziggo-gebied 5 Smartcards te koppelen (iets wat ook niet hard te maken valt) is het wel een hele rare situatie.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties

Laatst gewijzigd door Decibert; 2 juli 2009 om 21:21