Discussie: migratie naar ziggo
Los bericht bekijken
  #31  
Oud 2 juli 2009, 13:08
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GinoK Bekijk bericht
@CeeS
Ik zie de bui al hangen! Als ik via het Alice Modem bel naar mijn mobieltje krijg ik de melding dat het nummer waarvan Ziggo stellig beweert dat het is geporteerd, belt. Als ik via Ziggo modem bel krijg ik dezelfde melding. Wat is hier aan de hand?
NB Ik heb Ziggo gemachtigd tot nummerbehoud en daarmee, dacht ik opzegging van de telefoongedeelte bij Alice.
Nu volgens Ziggo zowel op papier als telefonisch meldt dat alles rond is onder vermelding van het juiste geporteerde nr., heb ik ook het internetdeeel van Alice opgezegd per 31-07-2009.
Of Alice dat allemaal goed gedaan heeft is dan nog de vraag, als die jouw nummer in hun systeem laten zitten kun je dit denk ik krijgen.....
Ik zou kijken of je nog contact met de helpdesk kunt krijgen en je bovenstaande ervaring ook laten opnemen in de storingsmelding en vragen of ze dit doorgeven aan de afdeling die het moet oplossen. Misschien kun je via Alice ook nog iets bereiken ??
Zo te zien is het puur een routeringsprobleem van je telefoonnummer omdat zowel alice als ziggo zeggen dat zij het nummer beheren.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....