Los bericht bekijken
  #1  
Oud 2 juli 2009, 12:06
peppes's schermafbeelding
peppes peppes is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2008
Locatie: groningen
Ziggo Internet: Alles in 1. 200 MB internet. Horizon
DTV: Horizon
Berichten: 74
Standaard De SICKO´S van ZIggo

Normaal gesproken ben ik een zeer geduldig mens die ervan overtuigd is (was) dat mensen met enige vorm van intelligentie met een goed gesprek een elk probleem kunnen oplossen. TOT ik in contact kwam met ZIGGO.

Na terugkomst van mijn vacantie trof ik een schrijven aan van de grandioze verkoop machine van Ziggo. U weet wel, een aantal snelle boys die dmv van een snel gesprek hun bonus willen scoren. Volgens deze snelle boys betaalde ik teveel. Wel 20 euro´s per maand! Men kon me hier bij helpen als ik maar even een 0900 nummertje wilde bellen. En ja hoor ! Ik zou 20 euro per maand kunnen besparen als ik al mijn afgenomen diensten zou koppelen in een zgn "alles in 1" abonnement. Ik zou niet alleen 20 euro besparen maar ook nog eens en gratis decoder kunnen scoren!! En alsof het niet op kon zou mijn internetsnelheid ook nog eens per 1 juli worden verhoogd van 30 MB naar 50 MB! Dolle pret nietwaar.

Inmiddels weet ik beter. Na 4 aangetekende schrijvens, 5 emails aan de klachten afdeling en in totaal 51 (!!) telefoon gesprekken ben ik erachter dat men bij Ziggo SCHIJT aan haar klanten heeft, hun helpdesk laat bevolken voor (hoe zeg ik her netjes) onbeholpen, zwakzinnige en ronduit onbeschofte PUMMELS die er totaal niet voor terug deinsen, keer op keer, even geduld te vragen om vervolgens gewoon de haak erop te flikkeren!!

Wat is er dan wel niet gebeurd vraag je je af. Ok, de door de verkoopboys beloofde gratis decoder, welke binnen 3-5 werkdagen in mijn bezit zou zijn, komt 4 weken daarna aan! En voorzien van een factuur á 99.00 euro!! Deze is inmiddels, want DIE afdeling werkt WEL en heel erg snel, van mijn rekening afgetrokken!!
De beloofde snelheids verhoging van 30 naar 50 mb is in werkelijkheid een snelheids VERLAGING van 30 naar net 9 MB!!

Na de eerste tien telefoon gesprekken volop medeleven van de "aardige" medewerkers van de helpdesk. Die in koor roepen dat die verkopers maar een min soort volk zijn de klanten van ALLES beloven om hun verkoop bonus maar te halen!! Maar in feite hebben deze boys (volgens de helpdesk medewerkers) mijn abonnement VERLAAGT van 30 naar 10 mb, en ja, dat is 1,2,3, niet zo maar even op te lossen mijnheer! U moet begrijpen dat onze systemen een "beetje" achterlopen mijnheer, en zolang uw order nog in ons systeem staan mijnheer kunnen wij geen enkele wijziging doorvoeren mijnheer. U moet dus nog eventjes geduld hebben mijnheer.

Dat eventjes gaat inmiddels de 5 week in!! De helpdesk medewerkers die ik nu nog te spreken krijg, lezen in hun systeem de aard van de klacht en het aantal telefoontjes wat er al is gepleegd en roepen in koor "daar gaat mijn collega over, ik verbind u door. Waarna je in het beste geval een ander SPREKEND mens aan de lijn krijgt die na het uitleggen van de klacht als een hazewind roept dat je op de verkeerde afdeling bent terecht gekomen en dat je maar opnieuw moet bellen. Dat is dan in het BESTE geval. Want normaal wordt er gewoon de haak opgeflikkerd en kan je weer opnieuw beginnen.

Alle directe telefoon nummers die ik had van Ziggo zijn inmiddels buiten werking (sja anders gaan al die vervelende klanten maar bellen he) en het hoofdkantoor, waar de directie schijnt te zetelen verschuilt zich achter een postbusnummer en een geheime telefoon aansluiting.

Na het laatste telefoontje met de helpdesk, leuk u ook weer eens te horen Mej. de Jong !!, werd wederom de haak erop geflikkerd heb ik arag rechtsbijstand verzekering gebeld. Deze gaat nu ziggo in gebreke stellen al mijn kosten verhalen en heeft ook tros radar ingelicht. Tros radar heeft mij vanochtend terug gebeld en verteld interesse te hebben in dit (zoals zij het noemen) ZOVEELSTE bewijs van onkunde van ziggo. Ze vroegen mijn toestemming om er een item aan te wagen en zouden via Dgr. Gradus Vos Ziggo in de studio gaan uitnodigen. Tevens kreeg ik het prive nummer van dez woordvoerder. Jammer alleen dat ook DAAR weer een voicemail op staat.

M.a.w. Ik ben het ZAT, zat om bestolen te worden (ja want die 20 euro korting per maand is dus ook onzin, het volledige bedrag wordt gewoon nog geincasseerd. Een bedrag dus voor het Z3i abonnement wat ik niet eens meer HEB). Ik ben het ZAT om als idioot gebruikt te worden. Ik ben het zat om als het domme "onnodige kwaad" (lees klant) behandeld te worden door mensen die waarschijnlijk de iq grens van 50 nog niet halen !!
Ik ben KWAAD dus!