Los bericht bekijken
  #4  
Oud 2 juli 2009, 09:07
E.Jekel's schermafbeelding
E.Jekel E.Jekel is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2009
Locatie: Driebergen Casema
Ziggo Internet: A1E - Arris (Doc3)
DTV: CAM CI+
Berichten: 99
Standaard

Dit is iets wat helaas niet alleen bij de helpdesk van ziggo ligt. Ben zelf bij een paar in training of werkzaam geweest en hetgene waar meestal het op uit draait is dat je om kunt gaan met een belscript.

Gaat het om iets anders dan wat erin staat dan behoor je of naar iemand anders door te zetten of je bent aan de goden overgeleverd als het ware.

Hoe vaak is het niet zo wanneer je boos wordt of iets dergelijks met een zeer goede reden dat ze zich persoonlijk aangevallen voelen ? 7 van de 10 keer op zijn minst ?

Het merendeel houdt gewoon braaf zijn handje op aan het einde van de maand maar verantwoordelijkheid cq loyaliteit schuwen we want dan moeten we harder werken.

Met wat ik zeg schiet je / u niks op maar helaas is het de wereld waar we inleven in dit land en je / u bent niet alleen die dit soort dingen geregeld tegenkomt. Sterker nog het schijnt de normaalste zaak van de wereld te zijn.

Misschien wel een opkikkertje in deze is dat de OPTA de monopoly positie van providers onveilig gesteld heeft en concurrentie aan het bevorderen is.
Wat houdt het in ? ELKE provider kan nu op ELKE regio zitten waar eerst alleen Ziggo of UPC provider was bv.

Niet verbazend ook dat Ziggo en UPC met zeer veel protest er akkoord mee zijn gegaan toen ze voor de rechter werden gesleept om proberen het tegen te houden.