Discussie: Klacht: Z2 totaal ongeschikt voor gamen
Los bericht bekijken
  #57  
Oud 2 juli 2009, 03:07
Z2=troep's schermafbeelding
Z2=troep Z2=troep is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 13 april 2009
Locatie: Zoetermeer
Ziggo Internet: Z2
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Opteron-pv Bekijk bericht
Ik kan b.v. zeggen dat MS Asheron's Call een betere ping had dan Mythic Dark Age of camelot. Dit kwam door de contracten die Mythic had afgesloten met hun ISP die gewoon een stukje slechter waren voor EU spelers dan binnen America zelf. Geographisch gezien lagen ze niet ver van elkaar als ik dat me goed herinder.

Alle vormen van aansluitingen zijn nog steeds gelimiteert door het interne netwerk van de provider en zijn gekochte bandbreedte in USA.

Btw een bekend probleem met WoW (EU) was dat de ISP die blizzard gebruikt gewoon bagger is , de latency en soms komplete andere netwerken helemaal negeert waar door je niet meer kon spelen (lees EU niet USA). Daar hadden nederlanders weinig last van maar sommige zweedse noorse en engelse providers dus wel ....

Triest maar waar
Dit is interessant, ik ben geen PC gamer maar dacht altijd dat het met de PC wel snor zat. Van COD4 voor PS3 weet ik wel dat een andere PS3 bezitter met goede verbinding de host is en dat servers ook nog iets doen. Een erg goedkope oplossing want als de host er mee stopt krijg je: host ended game te zien, geen host migratie. Voor Modern Warfare 2 schijnt het iets anders te gaan.

Het vastlopen van een game, hit detectie problemen, connection interrupted, server connection timed out en vastlopen tijdens het setting up game menu zijn gewoon dingen die regelmatig voorkomen. Vaak lijkt het ook of andere spelers net wat eerder zijn terwijl mijn beeld achterloopt.

Wijs er wel graag op dat ik met Ridge Racer 7 online bijna nooit lag problemen heb gehad en dit terwijl de harde kern toch echt uit Japanners bestaat met wie je in HD over de weg scheurt. Misschien gebruikt Namco Japan goede dedicated servers?