Discussie: Klacht: Z2 totaal ongeschikt voor gamen
Los bericht bekijken
  #56  
Oud 1 juli 2009, 23:58
Opteron-pv's schermafbeelding
Opteron-pv Opteron-pv is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 juni 2009
Locatie: Multikabel
DTV: 5050C
Berichten: 431
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Z2=troep Bekijk bericht
Bedankt voor je reactie. Dus als ik het goed begrijp heeft een glasvezel vebinding ook geen zin.

Toch vreemd dat omgekeerd de data wel keihard binnenkomt over dezelfde brakke verbinding. Ik bedoel het sturen over de plas water heeft al geen zin maar terug ontvangen kan ineens wel, erg vreemd.

UPC maakt pas voor het eerst melding van online gaming bij Fiber Power 60: €40 voor een 60/6 verbinding. Dan lijkt 5/1 gewoon troep.
Ik kan b.v. zeggen dat MS Asheron's Call een betere ping had dan Mythic Dark Age of camelot. Dit kwam door de contracten die Mythic had afgesloten met hun ISP die gewoon een stukje slechter waren voor EU spelers dan binnen America zelf. Geographisch gezien lagen ze niet ver van elkaar als ik dat me goed herinder.

Alle vormen van aansluitingen zijn nog steeds gelimiteert door het interne netwerk van de provider en zijn gekochte bandbreedte in USA.

Btw een bekend probleem met WoW (EU) was dat de ISP die blizzard gebruikt gewoon bagger is , de latency en soms komplete andere netwerken helemaal negeert waar door je niet meer kon spelen (lees EU niet USA). Daar hadden nederlanders weinig last van maar sommige zweedse noorse en engelse providers dus wel ....

Triest maar waar