Discussie: Klacht: Z2 totaal ongeschikt voor gamen
Los bericht bekijken
  #54  
Oud 1 juli 2009, 22:26
Z2=troep's schermafbeelding
Z2=troep Z2=troep is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 13 april 2009
Locatie: Zoetermeer
Ziggo Internet: Z2
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Hier volg ik je even niet. UPC heeft al wel eerder geadverteerd met online gaming, al lang voordat UPC Fiber Power bestond. Online gaming is dan ook niet afhankelijk van de maximale snelheid, die benut je bij lange na niet voor enkel online gaming, het gaan om heel andere factoren, factoren waar je zelf weinig tot geen invloed op kunt uitoefenen, behalve het kiezen van een andere server die dichterbij staat.
Ja dat zou best kunnen, heb alleen gekeken naar hun laatste info blaadje en toen viel me dat op.

Ik wou het eigenlijk niet zeggen omdat het anders weer zo pedant overkomt maar ik ben pas door West Coast Amerikanen gevraagd om prospect te worden van hun clan. Kan niet anders dan dat ze me hebben zien spelen zonder lag. Ik eindigde als nummer twee. Ook al speel ik in de Europese regio dan nog is er vaak sprake van lag. Om moe van te worden, ben onderhand een PS3 vs. Ziggo Z2 lag expert geworden.

Toch hoor je ook dat meer snelheid beter is voor nieuwe toepassingen op internet, maar die paar kb/s aan game data hebben het zo moeilijk om door te komen. Als dit een vast gegeven zou zijn dan zou niemand uit Europa relaxed kunnen gamen met mensen uit andere werelddelen. Toch?

Laatst gewijzigd door Z2=troep; 2 juli 2009 om 05:14