Discussie: migratie naar ziggo
Los bericht bekijken
  #27  
Oud 1 juli 2009, 21:03
GinoK's schermafbeelding
GinoK GinoK is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 juli 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR
Berichten: 27
Standaard

@CeeS
Dank voor de reactie. Mijn buurman heeft ook Ziggo telefonie. Kan me niet bereiken: ingesprektoon. De Ziggo medewerker had kennelijk een toverlijn.
De OPTA pagina met mijn telefoonnr. is laatstelijk bijgewerkt op 10-12-2008. Is dus niet relevant. Stond toen correct op naam van BB ned
(Alice). Dit is Vodsl. Maakt dat nog iets uit?
In eerste instantie heeft HD Ziggo mij bevestigd dat mijn telefoonnr. sinds 26 juni jl volledig in de macht van Ziggo was, zo werd het geformuleerd.
Ik weet niet of het relevant is dat ik ook nog steeds een uitgaande lijn via het Alice modem heb. Vaststaat dat [ook] daar geen gesprekken meer binnenkomen . De TD van Ziggo vroeg me nog welke meldingen de bellers krijgen. Dat varieert van ingesprektoon, tot op de mobieltjes "fout in verbinding", c.q. buiten dienst geluid. Hij suggereerde daarop dat het "iets" softwarematig bij Ziggo lijkt te zijn. Zou niet meer voor het weekend klaar komen, dacht hij. Zoals reeds gemeld lijken alle modeminstellingen correct, conform uw overzicht in dit onderwerp.
Werpt het bovenstaande nog weer een ander licht op deze zaak.
NB Als ik het goed heb is mijn telefoonnr. trouwens een oorspronkelijk @Home nummer, eerder 1x geporteerd naar Alice.
Ik baal er ernstig van dat ik niet gebeld kan worden, zeker nu er ziekte is in de familie en enkele naasten op vakantie zijn uitgevlogen.