Discussie: migratie naar ziggo
Los bericht bekijken
  #26  
Oud 1 juli 2009, 20:22
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.466
Standaard

Het lijkt er op zoals je het beschrijft dat je nummerportering nog niet goed gegaan is. Je zult vermoedelijk bij Ziggo wel in het systeem staan waardoor de Ziggo Helpdesk jou wel kan bellen, net als andere mensen die ook Ziggo telefonie hebben (heb je kennissen die ziggo telefonie hebben en laat die je eens bellen).
Het zou dus kunnen dat bij KPN en andere providers onbekend is dat jouw nummer nu bij Ziggo hoort waardoor de afhandeling van dat gesprek niet goed verloopt. Het zou kunnen dat een gesprek richting KPN gerouteerd wordt die er dus niets meer mee kan.

Je kunt bij de OPTA nakijken bij welke provider een telefoonnummer geregistreerd staat, echter weet ik niet hoe snel dat bijgewerkt wordt, dus het zou kunnen dat die info op de website nog niet correct is, maar je kunt daar eens kijken. Als daar al Ziggo staat achter je telefoonnummer is het bovenstaande niet van toepassing en is er iets anders aan de hand.

Zie hier:
http://www.opta.nl/nl/nummers/nummers-zoeken/
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....