Discussie: ZIGGO gekozen
Los bericht bekijken
  #4  
Oud 1 juli 2009, 17:37
dim's schermafbeelding
dim dim is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 juni 2009
Locatie: berkel/orange
Ziggo Internet: nog niets
DTV: nog niet
Berichten: 17
Standaard

Ok,

Ik zal het iets duidelijker proberen uit te leggen,

Ik heb een ethernet kabel rechtstreeks op de modem en de lan poort van de laptop aangesloten. omdat ik in een later stadium nog een draadloze router wilde aanschaffen. Maar nu uit noodzaak dus even zo.

Waneer ik de kabel dus aansluit op de laptop(ik moet dit iedere keer opnieuw doen omdat de modem zich in de meterkast bevind, en ik dus iedere dag de kabel uit de meterkast moet halen om op de laptop aan te sluiten). Stroom moet ik ook steeds opnieuw aansluiten, omdat ik nog geen stopcontact in de meterkast heb.

Waneer ik hem aansluit heb ik zo'n 60 sec. internet en daarna wordt de verbinding steeds slechter totdat ik de IE melding krijg dat de pagina niet kan worden geladen. Outlook hetzelfde verhaal: blijft hangen bij verificatie en uiteindelijk de foutmelding dat er geen verbinding met de server kan worden gemaakt, en de mail dus niet kan worden opgehaald.

In configuratiescherm/netwerkverbindingen geeft windows aan dat de lan verbinding aktief is en verbonden.

Het lijkt er dus op dat de dienst niet juist wordt aangeboden...

Ik vraag me trouwens wel af of een draadloze verbinding wel zou werken?, en er mischien iets met de lan poort/configuratie aan de hand is...maar dit lijkt me eigenlijk niet.

Telefoon heeft de hele dag nog niet gewerkt, zelfs geen kiestoon.

@manolito: Ik heb geprobeerd eerst de verbinding te maken en daarna pas op te starten, mocht niet baten...

Dimitri