Discussie: Draadloos modem
Los bericht bekijken
  #25  
Oud 1 juli 2009, 16:07
Zorro's schermafbeelding
Zorro Zorro is offline
Member
 
Geregistreerd: 31 mei 2009
Locatie: Utrecht / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / modem/router: Cisco EPC3925 EuroDocsis 3.0 2-PORT Voice Gateway
DTV: Humax IR-Fox C
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bullet NL Bekijk bericht
Even voor mijn duidelijkheid; Je hebt een internet abonnement bij Casema, dus bij Ziggo, daarnaast willen jullie hotspots? Neem aan dat je op Wireless Lan zenders doelt. in de ICT worden Hotspots vaak aangeduid als plekker waarbij je met een laptop of ander wireless apparaat gebruik kan maken van de verbinding (van bijvoorbeeld KPN Mobiel) om toegang te krijgen tot het internet. (denk aan hotels & plaatsen als McDonnalds)

Maar gezien het feit dat jullie al een internet verbinding hebben (Ziggo) wil je deze situatie nu zelf creeren? of te wel.... gebruikers moeten jullie betalen wanneer ze gebruik willen maken van jullie internet verbinding?
men moet dus een toegangs code krijgen tegen betaling van een x-bedrag?
Nou juist om die omhaal van zaken te voorkomen kozen wij voor FON. Daar is er geen sprake van toegangscodes. Maar ik wil het daar even niet over hebben. Met Ziggo vielen helaas geen zaken te doen over hotspots dus moesten wij op zoek naar een hotspotaanbieder. Met Ziggo proberen we tot een akkoord te komen over FON, desnoods zetten we FON en Ziggo bij ons aan tafel. En als het afspringt is het bye bye bij Ziggo, dan wordt 't ADSL, SDSL of glasvezel. 't Is jammer dan. Zaken zijn zaken.

Nog een reden was dat FON geen huur vraagt voor de hotspots en uit de praktijk weten we dat die dingen nooit defect raken.

We hebben net offertes binnen van andere ISP's, post komt laat tegenwoordig, dus vanavond vergaderen we over ons internetcontract. Wel vreemd dat Ziggo zo al die inkomsten laat liggen want wij denken best veel mensen via die hotspots te helpen. Maar nogmaals: dat is hun zaak.

Laatst gewijzigd door Zorro; 1 juli 2009 om 16:39