Los bericht bekijken
  #18  
Oud 1 juli 2009, 15:11
arjennap's schermafbeelding
arjennap arjennap is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: zwolle
Ziggo Internet: Ai1 extra
Berichten: 1
Exclamation zelfde probleem hier

16 mei werd ik gebeld met de vraag of ik internet wilde van Ziggo en ik heb de aanbieding aangenomen. maar wel duidelijk vermeld dat ik geen decoder wil omdat ik deze al heb.
Hierna kreeg ik een bestelbevestiging dat ik een HD decoder zou ontvangen voor 99 euro??.. ik heb meteen gebeld met de klanten service en die gaf me het advies om het pakket aan de deur te weigeren. Dit heb ik toen ook gedaan maar ik had zo'n gevoel dat er iets niet goed ging. Ik weer meteen gebeld en toen bleek dat ze aan de deur stonden met het installatiepakket en niet met de hd-decoder. Dus ik had (na advies van ZIGGO) het verkeerde pakketje geannulleerd. Opzich nog geen ramp dacht ik. Ze zouden de modem binnen 5 werkdagen opsturen. En toen bleef het stil. 2 weken later weer gebeld en toen werd me verteld dat het niet aan hun lag maar aan de distributie en dat ze daarmee met niet konden helpen. Toch keek ze even en bleek dat de order net een dag eerder in behandeling was genomen. al met al jammer.. maar ok.. 13 juni stond TNT voor de deur met een,......... verhuispakket zonder modem. dus ik weer gebeld met ziggo en toen werd het minder leuk. Doordat ze een fout haden gemaakt moest de order eerst gestopt worden en dan zouden ze alles opnieuw starten maar dit ging minimaal 2 weken duren. ik was hier totaal niet mee eens omdat nu van hun probleem mijn probleem werd gemaakt. Het was ook niet mogelijk om mij door te verbinden met iemand anders die me wel kon helpen en de verbinding werd plots verbroken.
Al met al is het nu 1 juli en ik heb nog steeds geen modem. en gisteren voor de gein weer gebeld en toen het hele verhaal weer uitgelegd en werd me weer beloofd dat binnen 5 werkdagen ze een modem opsturen.
om eerlijk te zijn geloof ik het niet zo. maar ik ben naief en heb nog steeds hoop .

kan iemand me helpen please!!! ik heb ondertussen ook al geen internet meer bij mn oude provider want.. ik zou 26 mei al internet hebben dus 26 juni had ik mn internet opgezegd. tijd zat dacht ik.. niet dus,.

snif...