Discussie: Draadloos modem
Los bericht bekijken
  #24  
Oud 1 juli 2009, 14:59
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zorro Bekijk bericht
Wij hebben ook gevraagd of zij geen hotspots aanbieden maar nee. Toen zijn we gaan zoeken naar hotspotaanbieders die ons sympathiek leken. Dus geen reclameloginpagina's en zo.
Even voor mijn duidelijkheid; Je hebt een internet abonnement bij Casema, dus bij Ziggo, daarnaast willen jullie hotspots? Neem aan dat je op Wireless Lan zenders doelt. in de ICT worden Hotspots vaak aangeduid als plekker waarbij je met een laptop of ander wireless apparaat gebruik kan maken van de verbinding (van bijvoorbeeld KPN Mobiel) om toegang te krijgen tot het internet. (denk aan hotels & plaatsen als McDonnalds)

Maar gezien het feit dat jullie al een internet verbinding hebben (Ziggo) wil je deze situatie nu zelf creeren? of te wel.... gebruikers moeten jullie betalen wanneer ze gebruik willen maken van jullie internet verbinding?
men moet dus een toegangs code krijgen tegen betaling van een x-bedrag?


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zorro Bekijk bericht
De stichting is trouwens slachtoffer van Madoff.
Het is heel erg off-topic...

maar in het verleden behaalde resultaten geven geen garantie voor de toekomst. Het is triest dat mensen geld zijn kwijt geraakt door Madoff. Maar er blijft ook zo iets als zelf verantwoording. mensen vinden het vaak niet snel genoeg gaan om door middel van rente (van de bank) hun geld te zien groeien. De banken in nederland zijn superveilig wanneer je niet meer dan 100.000 euro op deze specifieke bank heb staan (was iets meer dan 20.000) Tuurlijk is Madoff een crimineel ( hij is niet voor niets veroordeeld) Maar dat mensen hun hele hebben en houden inversteren om nog meer gewin te halen... tja... Beleggen doe je verstandig en als je een beetje doordacht nadenkt niet met je leef kapitaal......

maar goed, das mijn mening..... p.s. ik beleg zelf ook, maar wel verstandig en heb helaas het kip met de gouden eiren zelf ook nog niet gevonden.