Discussie: Klacht: Teletekst BBC 1 en 2 verdwenen?
Los bericht bekijken
  #30  
Oud 30 juni 2009, 19:09
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Als blijkt dat in elk van de Ziggo regio's (e.g. voormalige Casema, Multikabel en @Home gebieden, of in één en dezelfde plaats) sommige kijkers nog wel teletekst ondertiteling krijgen bij BBC1 en BBC2, en andere niet, dan wordt het een stuk minder plausibel om de oorzaak bij Ziggo te zoeken.
Voor zover mij bekend is er binnen die voormalige Casema, Multikabel en @Home gebieden ook sprake van meerdere stations waar het analoge signaal gegenereert wordt voor op de kabel aangezien ook de voormalige kabelbedrijven zijn ontstaan uit allerlei fusies en het opkopen van kabelnetwerken. Het zal mij niets verbazen als er dus zelfs binnen één van die voormalige kabelgebieden van allerlei verschillende merken apparatuur gebruik wordt gemaakt om het analoge signaal te genereren dat dan ook nog eens van verschillende bronnen afkomstig kan zijn.

Met dat als gegeven kunnen wij dus helemaal geen uitspraken doen over eventuele partijen waar dit probleem ontstaat aangezien wij de gebruikte infrastructuur voor analoge TV niet kennen. Ik geef in mijn reacties alleen aan dat de oorzaak niet direct bij de BBC gezocht moet worden, maar dat het net zo goed aan Ziggo kan liggen.